×

Енерджайзер для фолікулів Bosley MD BosRevive Thickening Treatment For Non Color Treated Hair

Подобається72
1 700,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 85,00 грн

Бренд:
Опис

Bosley MD Healthy Hair & Scalp Follicle Energizer

Підтримайте здоровий стан волосся в областях витончення за допомогою Bosley MD Healthy Hair & Scalp Follicle Energizer, інтенсивної вдосконаленої сироватки, що не змивається, з біотином і кофеїном, яка допомагає пригнічувати вплив ДГТ на волосся і шкіру голови і зміцнює волосяні фолікули.

Рослинні екстракти захищають і зміцнюють волосся, роблячи його густішим і щільнішим. Біотин і пантенол допомагають зміцнити волосся, а кофеїн та екстракт розмарину, що блокують дигідротестостерон, допомагають зменшити запалення шкіри голови та покращити кровообіг. Містить стимулюючі активатори, які допомагають збільшити клітинну енергію та мікроциркуляцію у шкірі голови, створюючи основу для здорового росту волосся.

Особливості та переваги:

  • Біотин допомагає зміцнити волосяний фолікул
  • Кофеїн допомагає пригнічувати вплив ДГТ на волосся та шкіру голови
  • Пантенол допомагає зміцнити волосся і покращити утримання вологи, роблячи волосся густішим і об'ємнішим
  • При нанесенні на область коренів екстракт стовбурових клітин яблука сприяє росту волосся, стимулюючи сплячі волосяні фолікули

Спосіб використання: При першому використанні продукту може знадобитися кілька разів прокачати дозатор. Нанесіть одну або дві краплі на кінчики пальців, помасажуйте проблемні ділянки шкіри голови. Не змивати. Можна використовувати до двох разів на день на сухому або щойно вимитому шампунем волоссі.

Порада. Якщо ви страждаєте від випадіння волосся в області верхівки, завершіть свою терапію шкіри голови за допомогою засобу для відновлення росту волосся BosleyMD з міноксидилом, ефективність якого, як клінічно доведено, сприяє відновленню росту волосся. Просто нанесіть засіб для відновлення росту перед нанесенням цього засобу Follicle Energizer, щоб отримати подвійний удар у рамках боротьби зі втратою волосся.

Об'єм: 30 мл

Зроблено у США

Інгредієнти: Water/Aqua/Eau, Butylene Glycol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Fragrance (Parfum), Polysorbate 20, PPG-26-Buteth-26, Tocopheryl Ni , Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Rice Amino Acids, Taurine, Benzyl Nicotinate, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Methyl Nicotinate, Ahnfeltiopsis Concinna Extract, Panthenyl Ethyl Ether, Linalool, Hexyl Cinnamal, ate, Hydrolyzed Rice Protein , Xanthan Gum, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Apigenin, Limonene, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Chlorphenesin, Propylene Glycol, Oleanolic Acid, Caffeine, Aminomethyl Propanol, Biotinoyl Tripeptide acetate , 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Glycine Soja (Soybean) Protein, Superoxide Dismutase, Biotin, Myristoyl Pentapeptide-17, Benzoic Acid, Centella Asiatica Extract, Sodium Dextran Sulfate, Carnitine Trisodium EDTA, Ubiquinone, Tocopherol

Читати далі
Деталі товару
34 001

Характеристики

Призначення продукта
Против выпадения
Тип волосся
усі типи
Об`єм
30 мл
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти