×

Набір проти випадання CHI Power Plus

Подобається1047
2 113,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 105,65 грн

Бренд:
Опис

CHI Power Plus

Нова серія CHI Power Plus - це оновлена ​​і поліпшена система проти випадіння волосся. Засоби, що входять до її складу, борються з причинами, які призводять до втрати волосся. При цьому, вони зміцнюють цибулини волосся і стимулюють ріст нового і сильного волосся. Використовуючи засоби CHI Power Plus в комплексі ви дуже швидко побачите результат від їх дії.

До складу набору CHI Power Plus входить:

- Стимулюючий шампунь CHI Power Plus, 340 мл. У його складі містяться натуральні компоненти, завдяки яким, шкіра отримує максимальне очищення, детоксикацію і пілінг. Це перший крок на шляху збереження свого волосся. Ще одним плюсом даного шампуню є можливість його використання для фарбованого волосся, так як він не зачіпає штучний пігмент всередині волосся і не зневоднює його, на відміну від більшості засобів проти випадіння.

Шампунь Power Plus містить екстракт кропиви і червоної конюшини.

- Стимулюючий кондиціонер CHI Power Plus, 340 мл. Він забезпечує волоссю і шкірі голови зволоження, необхідне їм. Забезпечує щільність і знижує крихкість волосся. Під його впливом волосся здобуває силу і енергію, перестає ламатися, а кінчики сіктися.

Кондиціонер Power Plus містить екстракт кропиви, червоної конюшини і інших цілющих трав.

- Вітамінний комплекс, 90 мл. Завершальний етап в системі оздоровлення волосся і шкіри голови. Він являє собою легкий незмивний спрей, який заспокоює, освіжає і стимулює шкіру голови, покращуючи при цьому стан волосся.

Спосіб застосування: вимийте волосся шампунем і нанесіть кондиціонер на всю довжину і шкіру голови. Через кілька хвилин, сполосніть волосся водою. Відіжміть волосся рушником і нанесіть вітамінний комплекс по проділах. Не змивати.

Країна виробник: США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Призначення продукта
Против выпадения
Тип волосся
усі типи
Серія
44 Power Plus
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти