×

Концентрат для відновлення густоти волосся Marlies Moller

Подобається1126
5 209,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 260,45 грн

Бренд:
Опис

Marlies Moller Revital Density Haircure

Концентрат проти випадіння Marlies Moller активізує функції стовбурових клітин в шкірі голови і тим самим активізує і контролює ріст волосся. Зміцнює його на всіх етапах росту, відновлює природний цикл росту волосся.

Розслаблює шкіру голови і інтенсивно зволожує її. Зменшує почервоніння і роздратування шкіри голови, і оптимально протидіє утворенню лупи. Дає відчуття збалансованості шкіри голови.

Активні компоненти концентрату Marlies Moller:

  • Біотин (вітамін B7). Водорозчинний вітамін групи B грає важливу роль в метаболізмі організму. Він сприяє зміцненню коренів волосся, перешкоджає його інтенсивній втраті і передчасному посивінню. Крім того, живить, структурує волосся, робить його більш еластичним.
  • Ніацинамід. Підтримує циркуляцію крові в шкірі голови, покращує живлення і постачання волосяних цибулин киснем. Зміцнює локони, надаючи стимулюючу дію на процес їх росту.
  • Кофеїн. Покращує мікроциркуляцію шкіри голови, стимулює волосяний фолікул, який допомагає розвиватися клітинам. При зовнішньому застосуванні істотно подовжує життя волосяних цибулин, уповільнює процес втрати волосся і активно стимулює його зростання.
  • Пантенол (Вітамін B5). Цей провітамін відіграє важливу роль в метаболізмі шкіри голови. Має протизапальну і ранозагоювальну дію, знімає свербіж і підвищує здатність шкіри утримувати вологу.
  • Кашемір. Протеїни кашеміру мають найвищу схожість зі структурою людського волосся. Вони майже ідентичні власному кератину волосся і, таким чином, оптимально підходять для відновлення структурних пошкоджень і для додання волоссю більш відчутного обсягу і інтенсивного блиску.
  • Органічний екстракт паростків гороху. Стимулює ріст волосся безпосередньо на рівні дермального волосяного сосочка. Це забезпечує імпульс для формування нового волосяного фолікула. Він також підтримує якість і термін служби волосся протягом усього періоду росту.

Спосіб застосування: Розділіть волосся на зони і за допомогою піпетки, яка йде в комплекті, нанесіть концентрат на шкіру голови. Після, помасажуйте шкіру голови масажним гребінцем. Не змивати.

Обсяг: 15х6 мл

Зроблено в Швейцарії

Країна бренду Німеччина

Читати далі
Деталі товару
21029

Характеристики

Призначення продукта
Против выпадения
Тип волосся
усі типи
Серія
Specialists
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти