×

Відновлюючий шампунь Moremo Repair Shampoo R

Подобається691
799,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 39,95 грн

Бренд:
Опис

Moremo Repair Shampoo R

Відновлюючий шампунь Moremo призначений для догляду за пошкодженим волоссям. З його допомогою ви швидко відновите нормальний стан волосся після фарбування, забезпечивши інтенсивне живлення і належний догляд.

Одним з переваг даного засобу є відсутність інгредієнтів, що викликають роздратування шкіри голови. Завдяки цьому, він м'яко очищає шкіру і волосся, оздоровлюючи, усуваючи роздратування і свербіння. Шампунь сприяє росту волосся і регенерації клітин шкіри голови. При його регулярному використанні локони стають більш гладкими і шовковистим, знаходять обсяг і здоровий блиск.

Як і вся косметика корейського бренду Moremo, цей відновлюючий шампунь спрямований на глибоке зволоження, що дозволяє позбавитися від сухості, стягнутості і дискомфорту після миття. Його піна відмінно очищає від щоденних забруднень і, одночасно, глибоко зволожує.

Склад засобу збагачений унікальним живильним рослинним комплексом на основі 17 амінокислот і 3 протеїнів (кукурудзяному, соєвому і пшеничному), який дозволяє ослабленим волоссю утримувати вологу, уникаючи зневоднення протягом дня. Отримуючи необхідний заряд вологи, локони стають більш гладкими, за рахунок чого легко розчісується і менше плутаються.

Переваги шампуню Moremo Repair Shampoo R:

  • Забезпечує збалансований догляд за ослабленим і пошкодженим волоссям, не дратуючи шкіру голови. Відмінно зміцнює і оздоровлює, надаючи блиск і сяйво
  • Компоненти, що відповідають за очищення від забруднень отримані природним шляхом, що забезпечує м'яке, а головне, безпечний вплив
  • Склад містить органічні речовини, що забезпечують максимальне зволоження

Ключові компоненти шампуню Moremo Repair Shampoo R:

  • Екстракт лаванди заспокоює шкіру голову, усуваючи роздратування і алергічні реакції. Нормалізує виділення шкірного сала, надаючи збалансоване живлення. Діє як антисептик, вбиваючи мікроби і запобігаючи виникненню лупи.
  • Екстракт волошки стимулює ріст волосся і надає живильну дію.
  • Екстракт квітки лотоса сприяє утриманню вологи, пом'якшує і тонізує шкіру, усуває свербіж. За рахунок високої концентрації вітаміну С, регенерує клітини і відновлює їх природні захисні функції. Заспокоює шкіру голови.
  • Екстракт ромашки нейтралізує роздратування і заспокоює шкіру, покращує загальний стан волосся.
  • Олія лемонграсу нормалізує роботу сальних залоз і бореться з лупою.
  • Екстракт розмарину забезпечує антисептичну дію. Знімає роздратування, активізує ріст волосся і створює сприятливе середовище для його росту.

Суміш не містить: силікони, парабени, сульфати, мінеральні масла, штучні барвники, бензофенон, TEA (триетаноламін)

Фахівці бренду рекомендують цей шампунь Moremo тим, хто часто використовує фен, праску або плойку, власникам тонкого і сухого волосся, а так само для чутливої ​​шкіри голови.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість шампуню і помасажуйте шкіру голови і волосся, створюючи багату піну. Ретельно промийте теплою водою і при необхідності повторіть.

Об`єм: 300 мл

Зроблено в Південній Кореї

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
ослаблене
пофарбоване
пошкоджене
сухе
Об`єм
300 мл
Країна виробник
Корея
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Шампунь бомбезный! Покупала не здесь, но очень рада, что эта косметика появилась и в Лавке Кабани. Шампунь полностью прозрачный, аромат очень легкий и после высыхания я его совершенно не ощущаю. Пенится неплохо и промывает отлично. Волосы после него прям распадаются. Невероятно довольно им

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти