×

Шампунь-эксфолиант Barex Joc Cure

Подобається66
425,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 21,25 грн

Бренд:
Опис

Barex Joc Cure Exfoliating Shampoo

Відлущування шкіри – дуже важливий етап. Натхненний доглядом за шкірою та все більш численними альтернативами механічному відлущуванню, цей шампунь виконує додатковий очищуючий пілінг і делікатне очищення. Глибоко відлущує, сприяючи оновленню клітин та стимулюючи вироблення колагену.

Містить суміш AHA-кислот - фруктові кислоти, відібрані з промислових відходів італійських культур, м'яко, але ефективно оновлюють шкіру, насичуючи її киснем, розслаблюючи та готуючи до наступних процедур. У той же час вони зволожують і живлять волосся, впливаючи на яскравість їхнього кольору і захищаючи його завдяки антиоксидантним властивостям.

Відлущуючий шампунь Joc Cure також збагачений екстрактом листя сосни, який відомий своїми антисептичними та очищаючими властивостями. Він сприяє відновленню балансу за рахунок видалення забруднень, полегшує очищення шкіри голови, тим самим доглядаючи волосся і шкіру.

100% веганський

pH 5,7

Без сульфатів, парабенів та барвників.

Спосіб застосування: Розподіліть по шкірі голови, помасажуйте та залиште на кілька хвилин. Змийте. Використовуйте один раз на тиждень або раз на два тижні.

Об'єм: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
200 мл
Серія
Joc Cure
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти