×

Набір Lanza Healing Moisture Holiday Trio Box 2021

Подобається99
3 623,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 181,15 грн

Бренд:
Опис

L'anza Healing Moisture Holiday Trio Box 2021

Кожна володарка сухого волосся хоче зволожити своє волосся і позбутися від цієї проблеми раз і назавжди, але дуже часто відчуття від традиційних зволожуючих продуктів не влаштовує, так як вони мають властивість обтяжувати волосся.

У складі продуктів L'ANZA Healing Moisture містяться передові технології і легкі зволожуючі компоненти, які не надають ваги, навіть тонкому і рідкому волоссю. Підтримуючи оптимальне зволоження, зволожуюча серія професійної косметики Ланза відмінно пом'якшує і додає волоссю божевільний блиск.

У подарунковий набір входить:

Кремовий зволожуючий шампунь Lanza L'Anza Tamanu Cream Shampoo 300 мл

Це щоденний шампунь для зволоження сухого волосся без ефекту обтяження. Він містить масло таїтянського горіха таману, яке забезпечує інтенсивне зволоження. М'яко очищає, не видаляючи природні масла і поживні речовини зі шкіри голови і волосся. Його формула створена без використання сульфатів, що забезпечує шампуню неймовірно ніжне очищення.

Зволожуючий кондиціонер L'Anza Kukui Nut Conditioner 250 мл

Щоденний кондиціонер для зволоження волосся. Містить натуральне масло гавайського горіха кукуї, яке цінується за глибокі зволожуючі властивості. Забезпечує рясне зволоження і винятковий блиск. Кондиціонер має легку формулу, яка утримує вологу всередині локонів, забезпечуючи йому тривалу м'якість.

Зволожуючий спрей L'Anza Moi Moi 200 мл

Нова оновлена ​​версія спрею Ноні. Його формула для глибокого зволоження ідеально підходить для дуже сухого волосся. Він забезпечує рясне зволоження навіть самих зневоднених пасм, без ефекту обвтяження. Повністю проникає, не залишаючи після себе слідів і відкладень.

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
91227A

Характеристики

Тип волосся
сухе
Серія
Healing Moisture
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти