×

Тонуючий бальзам IdHair Colour Bomb Light Honey 933

Подобається42
682,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 34,10 грн

Бренд:
Опис

IdHair Color Bomb Light Honey (933)

Colour Bomb – це колекція смачних та інтенсивних засобів для догляду за волоссям, які глибоко доглядають за ним та які ви можете використовувати, щоб освіжити свій поточний колір волосся.

Навіть якщо ви пофарбували волосся найкращою фарбою для волосся, на жаль, ви не можете уникнути того, що колір волосся з часом потьмяніє. На щастя, Colour Bomb може стати вашим швидким шляхом до нового, блискучого та барвистого відтінку.

Коли ви використовуєте цей тонуючий бальзам, ви одночасно доглядаєте та тонуєте своє волосся. Ключові інгредієнти Color Bomb не тільки фарбують волосся, але й надають йому блиску та м'якості.

  • Рисовий протеїн має зволожуючу властивість, при цьому він проникає в стрижень волосся, відновлюючи і зміцнюючи пошкоджене волосся. Він також надає розплутуючий ефект на волосся.
  • Пантенол доглядає за волоссям і зволожує його, а також допомагає захистити від вологи.
  • Алое віра містить фермент, що допомагає при подразненні шкіри голови. У той же час він містить більше 20 мінералів і вітамінів, які мають зволожуючий ефект і надають блиску.

Спосіб застосування: для отримання яскравого відтінку рекомендується спочатку знебарвити волосся. Після знебарвлення вимийте волосся шампунем, щоб підготувати його до тонування. Нанесіть відтінок на свіжовимите вологе або сухе волосся. Залишіть на 20-40 хвилин. Промийте волосся холодною водою, без використання шампуню. Не мийте волосся шампунем протягом 24 годин після тонування.

Для оновлення кольору: спочатку вимийте волосся шампунем без використання кондиціонера. Нанесіть необхідну кількість Colour Bomb на волосся від коренів до кінчиків. Залишіть на 2-10 хвилин. Після цього промийте водою.

Об'єм: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
50000075

Характеристики

Відтінок
Бежевий
Тип волосся
освітлене
Об`єм
200 мл
Серія
Colour Bombs
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти