×

Подарункові набори

2 394,00 грн
Склад набору:  1. Кондиціонер CHI Argan Oil Conditioner, 739 мл 2. Шампунь  CHI Argan Oil Plus Moringa Oil Shampoo, 739 мл
Показати 1-20 з 48 товарів

Набори косметики для волосся

Що подарувати подрузі або сестрі на свято? Завжди це питання виникає напередодні святкових днів. І відповіді на це питання ніколи немає. Цілодобово вибирається подарунок, але після того, як він знайдений і куплений з'являється нове питання. А чи правильний я зробила вибір? А чи сподобається мій подарунок? Щоб позбавити себе від таких питань, радимо придбати, то чому буде рада кожна дівчина!

Це найвірніший і перевірений подарунок на всі випадки життя - набір косметики. А якщо це професійна косметика для волосся, то промахнутися з вибором неможливо. Будь-яка дівчина, будь-якого віку і будь-якого соціального статусу завжди буде задоволена отримати в подарунок набір косметики для волосся. Всі прекрасно знають, що косметики багато не буває.

Купуючи набір професійної косметики, ви купуєте комплексний догляд для здоров'я і краси волосся. А цього буде рада не тільки сама жінка, але і її волосся.

А ще купувати косметику набором завжди вигідніше. Тому що всі виробники роблять знижку на них. Плюс ви отримуєте правильно підібрані, самими технологами-творцями, засоби для краси ваших локонів.

У нашому інтернет-магазині kabani.com.ua Ви знайдете великий асортимент, як подарункових наборів, так і набори косметики для особистого користування, які не мають подарункової упаковки, але зате мають дуже приємну ціну. Вся професійна косметика в нашому інтернет-магазині має сертифікати якості і свіжі терміни придатності.

Читати далі

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти