×

Масажер ReFa O STYLE

Подобається79
6 300,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 315,00 грн

Бренд:
Опис

ReFa O STYLE

Масажер ReFa O STYLE допомагає зробити обличчя більш гладким, позбутися від набряклості, прибрати мішки під очима, надати шкірі сяйво і свіжий відпочивший вигляд.

Фахівцям бренду вдалося домогтися ефекту, який ми отримуємо від повноцінного дренажного масажу за допомогою професійного масажиста. Це стало можливим завдяки ролику з 840-гранями, який обертаючись навколо своєї осі, надає на шкіру м'який тиск. Такі покочуючі рухи покращують циркуляцію, підвищують еластичність і роблять шкіру сяючою.

При регулярному масажі за допомогою ReFa O STYLE:

  • клітини шкіри підвищують свій природний імунітет
  • поліпшується процес доставки кисню в клітини шкіри
  • відбувається відновлення біологічно активних клітин
  • поліпшується процес регенерації шкіри
  • синтезуються нові колагенові волокна.

Цей б'юті-гаджет можна використовувати поверх косметичних тканинних масок. Перекочуйте його від центру до зовнішньої зоні, немов ви розгладжує зморшки на масці. Так, активні компоненти маски зможуть глибше проникати в шкіру, що істотно збільшить їх ефективність.

- Грані ролика покриті платиною, що робить їх сумісними навіть з ніжною шкірою.

- Спеціальна сонячна панель генерує слабкий мікрострум, який, проходячи через грані ролика, забезпечує більш тривале надходження в шкіру мікрострумів.

Доведено, що мікрострум неймовірно ефективен для омолодження шкіри. Вони підвищує тонус м'язів обличчя і підтягує шкіру. Завдяки йому:

  • шкіра наповнюється киснем;
  • посилюється синтез колагену і еластину;
  • підвищується пружність шкіри;
  • освітлюються пігментні плями.

Особливості ReFa O STYLE:

- Зони використання: навколо очей, носа, губ і виличної кістки, перенісся, зона декольте

- Сфери масажера покриті платиною, що говорить про їх гіпоалергеннісь.

- дана модель не призначена для застосування в воді

- Є ряд протипоказань. Не рекомендується використовувати прилад при алергічних реакціях на метали, при занадто чутливій шкірі, різних висипаннях, інфекціях, ін'єкціях /філерах, запальних і алергічних реакціях на шкірі, порушення згортання крові (гемофілія), а також особам, які зловживають алкоголем. Якщо у вас порушений баланс кісток, ви перенесли операцію, у вас встановлені імпланти або ви проходите медичне лікування, а також, якщо у вас виникають сумніви в безпеці використання масажера, рекомендуємо утриматися від його використання. Також звертаємо Вашу увагу, що якщо на шкірі є пошкоджені ділянки: з висипаннями, алергічними реакціями, ушкодженнями, сонячними опіками, і т.д. заборонено використовувати масажер.

- Габарити 37х170х37 мм

- Вага 71 грам

- Комплект: масажер ReFa O STYLE, інструкція по використанню приладу англійською, японською, китайською та корейською мовами, гарантійна карта-сертифікат ReFa, гарантія, коробка, чохол для зберігання, ганчірочка для очищення

- Зроблено в Японії компанією MTG

- Гарантія 1 рік

Читати далі
Деталі товару
RO-210

Характеристики

Вага
Гарантия
Країна виробник
Японія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти