×

Маска для глибокого зволоження волосся Viege LebeL

Подобається33
1 456,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 72,80 грн

Бренд:
Опис

LebeL Viege Treatment Soft

Засоби серії LebeL Viege розроблені на основі фірмової системи Fito NanoBot. Вона регулює силу впливу кожного з інгредієнтів на пошкоджені ділянки волосся і доставляє їх в найглибші шари волосся. Проникає в клітинно-мембранний комплекс стоншеного волосся, підтримує кортекс і сприяє дисциплінуванню волосся. Завдяки цій системі, кожен інгредієнт лінії Viege сильнішає в кілька разів.

Зволожуюча маска LebeL Viege створена з використанням фірмової транспортної системи Fito NanoBot, що дозволяє компонентам маски проникати в глибокі шари волосся. Її склад збагачений комплексом з 12 рослинних масел, завдяки яким маска глибоко зволожує, відновлює і пом'якшує волосся, підвищуючи його міцність. Надає волоссю форму і полегшує його розчісування. Сприяє збереженню кольору фарбованого волосся.

Активні компоненти: спаржа, суміш з 12 видів рослинних олій - масло авокадо, мигдалю, виноградних кісточок та ін

Спосіб застосування: Необхідну кількість маски розподіліть по всій довжині волосся, не зачіпаючи шкіру голови. Витримайте 3-7 хв, а потім ретельно змийте водою. Для найкращого ефекту використовуйте маску в комплексі з шампунем Viege.

Обсяг: 240 мл

Зроблено в Японії

Читати далі
Деталі товару
5659

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
Об`єм
240 мл
Серія
Viege
Країна виробник
Японія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти