×

маски для тонкого волосся

Маски для позбавлених об'єму волосся

Тонке волосся завжди страждають від нестачі обсягу і густоти. Тому власниці таких локонів вдаються до різних хитрощів, щоб, хоча б візуально, збільшити густоту пасом. У одних це виходить, у інших немає, і стає тільки гірше. А все тому, що не всі дівчата знають як правильно доглядати за тонкими локонами.

  1. Необхідно правильно підібрати шампунь для тонкого волосся, який буде не тільки надавати обсяг, але і добре очищати шкіру голови. Якщо шкіра голови суха, з такими шампунями слід бути дуже обережною, бо вони можуть ще більше висушити шкіру.
  2. Кондиціонери для тонкого волосся вибирайте легкої консистенції, щоб не отримати зворотний від бажаного ефект.
  3. Маски для обсягу волосся стануть як не можна до речі. Якщо її правильно підібрати, можна не просто візуально збільшити об'єм волосся, але і поліпшити їх зростання. Для цього необхідно приділити увагу засобам, які наносяться й не на довжину волосся, а на шкіру голови.
  4. При сушінні волосся, нахиліть голови вниз і просушіть корені, а потім, повернувшись у вертикальне положення - висушіть довжину.
  5. Якщо ви використовуєте незмивні продукти, наносите їх тільки на кінчики, щоб не погіршити і без того тонкі пасма.

Виходить, що надання обсягу - це не справа 5 хвилин, а ціла і тривала процедура, яка вимагає певних правил і послідовності.

Надаємо обсяг волоссю за допомогою масок для обсягу волосся

Тонке волосся бувають від народження, а бувають внаслідок стоншування, викликаного різними ушкодженнями. І якщо в першому випадку, можна тільки додати візуальний ефект густоти, то в другому випадку, є всі шанси повернути волоссю природну густоту і щільність.

Для цього необхідно не тільки використовувати дорогі засоби, але і нормалізувати харчування, сон, відмовитися від тих процедур, які агресивно впливають на здоров'я волосся (фарбування, хімічна завивка, вирівнювання, часте укладання термоприладами). Звичайно, найлегше маски для позбавлених об'єму волосся купити і радіти ефекту, але цей ефект буде тимчасовим, а ось комплексне розв'язання цієї проблеми дасть довготривалий бажаний результат.

Наш інтернет магазин представляє величезний асортимент професійної косметики для волосся, в якому ви зможете знайти засоби і для візуальної корекції об'єму і для лікування стоншування. У нас є цілі трііхологіческіе комплекси, які борються з тонкою волосся і збільшують їх густоту, змушуючи локони рости швидше. Якщо ж комплексний і довгий процес вам не до вподоби, ви легко можете вибрати маски для позбавлених об'єму волосся в Києві в нашому магазині Лавка Кабани і насолоджуватися густими, щільними і красивими локонами.

Читати далі

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти