×

Маска для збереження яскравості блонда Joico Blonde Life Brightening Mask

Подобається602
1 335,00 грн
Об `єм
  • 150 мл
  • 50 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 66,75 грн

Бренд:
Опис

Joico Blonde Life Brightening Mask

Маска для волосся серії Blond Life - це чудовий засіб, щоб зберегти яскравим і насиченим колір освітлених локонів. Вона бореться з проявом небажаної жовтизни, крихкістю і ламкістю локонів. А як відомо, це часті проблеми, що переслідують власниць білявих локонів.

До складу маски Blond Life Brightening Mask входить:

  • Аргінін - це натуральна амінокислота, яка моментально наповнює і зміцнює освітлене волосся, роблячи його більш еластичним і менш ламким.
  • Масло Тамань - глибоко зволожуюче і кондиціонуюче масло з Південно-Східної Азії, яке підсилює блиск волосся. Містить жирні кислоти Омега-6 і Омега-9, які захищають колір і розгладжують зовнішньою поверхню волосся.
  • Масло моної - екзотична суміш кокосового масла і екстракту квітів Тіари, яка насичена жирними кислотами. Масло Моної живить і захищає локони як зсередини, так і зовні.
  • BIO-ADVANCEDPEPTIDECOMPLEX ™ і QUADRAMINECOMPLEX® - фірмові системи кератінових протеїнів, які відновлюють структуру волосся зсередини. Заповнюють пористі ділянки волосся, надаючи локонам силу і пружність.
  • Натуральні Детоксикатори - нейтралізують дію хлору і перешкоджають появі небажаних мідних і жовтих відтінків. Відмінно зберігають яскравість блонда і його відтінків між процедурами фарбування.
  • Формула маски доволі легка, тому вона не обтяжує волосся. Забезпечує глибоке зволоження і моментально оживляє освітлені локони. Надає яскравість і блиск освітленим пасмам, нейтралізуючи хлор і мікроелементи, які призводять до тьмяності і пожовтіння волосся

pH 4.5-5.5

Спосіб застосування: після миття волосся шампунем, нанесіть маску по всій довжині. Через 5-7 хвилин змийте.

Обсяг: 50 мл і 150 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
ДЖ908

Характеристики

Тип волосся
освітлене
Об`єм
50 мл
300 мл
1000 мл
Серія
Blonde Life
Країна виробник
США

Спеціальні посилання

ean13
074469502412
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти