×

Маска для догляду за волоссям та шкірою голови Moremo Hair Treatment Light as Air

Подобається40
749,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 37,45 грн

Бренд:
Опис

Moremo Hair Treatment Light as Air

Блискуче та об'ємне волосся від коренів до кінчиків за допомогою маски Moremo Hair Treatment Light as Air всього за 3 кроки!

Крок 1: Наповнення живильними інгредієнтами за допомогою білкового комплексу. Білковий комплекс, що складається з 4 видів рослинних амінокислот, 2 видів пептидів та 3 видів рослинних білків, розділених на дрібніші молекулярні фрагменти, заповнює пошкоджені кутикули волосся та забезпечує інтенсивний догляд без відчуття тяжкості. Амінокислоти та пептиди є основними компонентами білка, що є присутнім у природній структурі здорового волосся; у пошкодженому волоссі відбувається інтенсивна втрата білка.

Крок 2: Зв'язування поживних речовин та догляд за кутикулою за допомогою фітантріолу. Робить січене і витончене волосся гладким і щільним, таким чином, кутикула щільно закривається, пом'якшуючи волосся, щоб білковий комплекс, що відновлює, задіяний на попередньому етапі, міг зберігатися довше.

Крок 3: Захист та покриття волосся за допомогою 3 видів рослинних олій. Олії насіння жожоба, камелії та аргани м'яко огортають волосся, захищаючи його від зовнішніх пошкоджень, надаючи блиску та м'якості.

  • Поживне відновлення пошкодженого волосся
  • Покрокове лікування, яке можна застосовувати від коренів до кінчиків
  • Зменшення випадіння волосся
  • Підтримка балансу шкіри голови
  • Надання волоссю бархатистості

Ідеально підходить для тонкого та жирного волосся. Зокрема, тим, хто:

- потребує догляду від коренів до кінчиків в результаті загального пошкодження волосся, наприклад, ті, у кого фарбоване волосся, включаючи корені

- хто шукає легкий ефективний догляд, який не обтяжує волосся, навіть якщо застосовується у великій кількості

- шукає насичений догляд, але турбується про зменшення обсягу.

- шукає безпечний продукт для догляду за шкірою. Цей продукт підходить для використання як на довжині волосся, так і шкіри голови.

pH: 5,5

Спосіб застосування: Видаліть зайву воду з волосся після миття шампунем. Поступово нанесіть на вологе волосся, приділяючи особливу увагу пошкодженим ділянкам. Помасажуйте кінчики, залиште на 3-5 хвилин і добре змийте.

Об'єм: 180 мл

Зроблено у Південній Кореї

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
Об`єм
180 мл
Країна виробник
Корея
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти