×

Jaguar

Показати 1-20 з 76 товарів

Компанія Jaguar з 1967 року випускає продукцію для перукарів і стилістів. Почавши з виробництва перукарських ножиць для стрижки, сьогодні в асортимент бренду входять електротовари, гребінці і браши. При цьому, кожному продукту приділяється величезна увага, що дозволяє компанії створювати по-справжньому якісні речі.

Ножиці Jaguar представлені в більш ніж 80 країнах, що говорить про їх безумовну популярность і високу якість. Німці завжди славилися високою якістю і високою ціною своєї продукції. Але якщо ми говоримо про продукцію Jaguar, то в ній якість значно перевершує ціну, що і робить бренд таким популярним по всьому світу.

Асортимент продукції Jaguar

  1. Ножиці. Компанія почала своє існування з виробництва перукарських ножиць. Більше 50-ти років вони розробляли не тільки стильний дизайн, але і унікальний матеріал, з якого і виготовляється продукція марки. Завдяки такому величезному досвіду їм вдалося проникнути в серце кожного майстра на планеті, ставши його вірним другом і помічником.
  2. Гребінці та браши. Незважаючи на те, що це не основний вид виробництва компанії, але не можна не відзначити, що вони зуміли розробити і створити гребінці для стрижки, щітки і браши для укладання, які виділяються серед конкурентів гарною якістю і неймовірно привабливою ціною. Особливо новачкам сподобаються гребінці марки, так як за невелику суму вони зможуть придбати всі необхідні види гребінців для роботи.
  3. Електротовари. Jaguar випускає фени, праски, машинки для стрижки та плойки. На відміну від конкурентів вони не намагаються впроваджувати якісь ноу-хау в свої інструменти. Вони випускають прості, але неймовірно надійні прилади, які ніколи вас не підведуть.
  4. Гарячі ножиці. На ринку України це єдина марка, яка представляє даний девайс. Це унікальний інструмент, що дозволяє знизити перетин волосся всього за одну стрижку. Найцікавіше, що ціна гарячих ножиць дорівнює ціні звичайних ножиць для стрижки, правда преміум сегменту.

Jaguar в Україні

Товари німецького бренду представлені в Україні вже понад 25 років. Багато майстрів починали роботу з ними ще в навчальних центрах і через роки все також продовжують їх використовувати. Купити Jaguar - це зробити крок назустріч великому майбутньому, в якому ви зможете творити і насолоджуватися кожною виконаною стрижкою.

Наш інтернет магазин Lavka Kabani представляє вашій увазі повний каталог Jaguar за неймовірно привабливими цінами. Ми знаходимося в Києві і тому доставка вашого замовлення займе максимум 2 дні, незалежно від того в якому місті України перебуваєте ви.

Читати далі

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти