×

Крем від розтяжок Guam

Подобається60
1 252,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 62,60 грн

Бренд:
Опис

Guam Corpo Bioactivity Crema Smagliature

Крем від розтяжок Guam багатий активними компонентами, які інтенсивно зволожують шкіру, захищають і прискорюють її процес відновлення. Він покращує еластичність і сприяє підтримці рівня зволоженості шкіри, мінімізуючи існуючі і перешкоджаючи утворенню нових розтяжок.

При його регулярному використанні шкіра стає більш шовковистою, підтягнутою і еластичною, візуально поліпшується її зовнішній вигляд.

Застосування крему значно покращує зовнішній вигляд шкіри.

Активні компоненти:

  • Водорості Guam борються з дією вільних радикалів і протистоять втраті еластичності шкіри. Забезпечують підвищений захист від вільних радикалів завдяки антиоксидантним властивостям біоактивного екстракту морських водоростей. Даний екстракт володіє антиоксидантною дією в 3 рази вище (ORAC * 1565), ніж у екстрактів, отриманих традиційним способом (ORAC 400).
  • Гідрогліколевий екстракт бурої водорості Gelidium sesquipedale містить мінерали, олігоелементи і амінокислоти. Покращує рівень зволоженості, живить і відновлює шкіру, підвищуючи її еластичність.
  • Гліколева кислота (альфа - гідроксикислоти, АНА) сприяє відновленню гладкості шкіри, зменшенню і освітленню вже існуючих на шкірі розтяжок, стимулює синтез колагену.
  • Гідрогліцеріновий екстракт пантенола, рослина Шандра звичайна і трипептида Palmitoyl Tripeptide захищають клітинну структуру шкіру і відновлюють пошкоджений позаклітинний матрикс.
  • Екстракт трутовика лакованого сприяє поліпшенню стану шкіри і підтримує оптимальний рівень її зволоженості.

Спосіб застосування: нанесіть крем на проблемні зони і масажуйте до повного вбирання. Рекомендується застосовувати двічі на день - вранці і ввечері.

Увага! Тільки для зовнішнього використання. Тримати подалі від дітей. Не виходити на сонце і не засмагати в солярії відразу після нанесення крему.

Обсяг: 150 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
14082

Характеристики

Об`єм
150 мл
Тип продукта
Крем
Серія
LE CREME_Specialistica
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти