×

Крем підтягуючий для внутрішньої поверхні стегон і рук Guam

Подобається585
1 302,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 65,10 грн

Бренд:
Опис

Спеціальна формула даного крему Гуам ефективно підтягує шкіру і покращує її зовнішній вигляд. Комплекс морських водоростей і рослинних екстрактів захищає клітини від окислення. Розгладжує, повертає шкірі еластичність і пружність.

Активні компоненти:

- Кігелія африканська містить флавоноїди і фітостероли. Покращує мікроциркуляцію крові, стимулює вироблення колагену і фібрил еластину, надає благотворну дію на тонус шкіри.

- Nannochloropsis oculata (мікроводорость) містить полісахариди, при нанесенні на шкіру вирівнює її тургор, захищає від окисного стресу. Надає зміцнюючу дію на шкіру.

- Полісахариди бурих водоростей, амінокислоти мікроводоростей Chlorella і мінерали, отримані з морської води забезпечують шкірі глибоке зволоження. Мікроелементи і амінокислоти є натуральними зволожуючими факторами (NMF) шкіри, живлять і відновлюють її бар'єрну функцію, допомагають підтримувати рівень вологи в клітинах.

- Масло насіння жожоба, морська вода, екстракт водорості Хлорелла.

Спосіб застосування: нанесіть крем на проблемні ділянки легкими масажними рухами. Помасажуйте до повного усмоктування засобу. Використовуйте крем вранці і ввечері.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
14058

Характеристики

Об`єм
200 мл
Тип продукта
Крем
Серія
LE CREME_Specialistica
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти