×

Відтіночний кондиціонер Golden Blonde Chi Color Illuminate

Подобається975
659,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 32,95 грн

Бренд:
Опис

Chi Color Illuminate Golden Blonde

Фахівці компанії Chi випустили нову лінію фарбувальних кондиціонерів - CHI Ionic Color Illuminate, які відмінно підтримують колір волосся яскравим і соковитим, а також зволожують і живлять локони. Палітра Ionic Color Illuminate складається з семи найпопулярніших відтінків, які, до того ж, можна змішувати один з одним, отримуючи нові тони.

Відтіночний кондиціонер Color Illuminate робить колір волосся соковитим, насиченим і блискучим. Він прекрасно підійде власницям забарвленого і нефарбованих волосся для надання легкого і свіжого відтінку. CHI Color Illuminate дуже простий в застосуванні: його потрібно нанести на вологе вимите волосся і через кілька хвилин змити водою. Всього за пару хвилин ваше волосся набуде бажаний відтінок, розкішний блиск, дивовижну м'якість і шовковистість.

Основним компонентом Color Illuminate Golden Blonde є фірмовий Silk Amino комплекс, що складається з амінокислот кератину і шовку. Активні інгредієнти цього комплексу, потрапляючи в глиб структури волоса, фарбують його і надають дзеркальний блиск, а також забезпечують необхідне зволоження. В результаті колір волосся набуває насиченість і яскравість, а самі локони - м'якість і шовковистість.

Кондиціонер в даному відтінку підійде для натурального світлого волосся, а також для забарвленого в теплі тони на 7-10 рівні. Golden Blonde надає волоссю яскравість і соковитість, і красивий золотистий відтінок.

Спосіб застосування: вимийте волосся шампунем CHI і гарненько промокніть його рушником. Нанесіть кондиціонер Color Illuminate Golden Blonde від коренів до кінчиків, ретельно розподіляючи по волоссю. Залиште кондиціонер для впливу на 1-5 хвилин, а потім промийте волосся водою. Для отримання більш стійкого і інтенсивного результату, прогрійте волосся феном протягом 5 хвилин, а через 10-20 хвилин змийте кондиціонер з волосся (за 10-20 хвилин волосся повністю охолонє, а колір зафіксується).

Обсяг: 251 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Відтінок
Золотой
Тип волосся
освітлене
пофарбоване
усі типи
Об`єм
251 мл
Серія
Ionic Color Illuminate
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти