×

Кондиціонер для нормального волосся Revlon Professional Be Fabulous Daily Care Normal / Thick C.R.E.A.M. Conditioner

Подобається437
484,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 24,20 грн

Бренд:
Опис

Revlon Professional Be Fabulous Daily Care Normal / Thick C.R.E.A.M. Conditioner

Нормальним і густим локонам, як і будь-якого іншому типу волосся, необхідно щоденне живлення і кондиціонування. З цим завданням відмінно впорається кондиціонер Revlon Professional із серії Be Fabulous, збагачений кератином і вітамінами. Його текстура досить легка і має приємний квітковий аромат. Кондиціонер огортає кожну волосинку, надаючи м'якість, блиск і ідеальну гладкість.

В основі кондиціонера Be Fabulous C.R.E.A.M. Daily Care Conditioner лежить кератин. Він з легкістю усуває пошкоджені ділянки в структурі, збільшує еластичність і щільність.

Провітамін В5 в комплексі з бетаїн відмінно зволожують, пом'якшують і захищають локони від впливу високих температур при укладці феном. Вітамін Е, будучи антивіковим компонентом, бореться зі старінням структури і її крихкістю. Захищає кінчики від перетину, а самі локони від тьмяності.

Спеціальна система QUATERNIUM-22 оберігає локони від UV-випромінювання, а також від вимивання відтінку на забарвленому волоссі.

Спосіб застосування: вимивши волосся шампунем, на довжину нанесіть кондиціонер. Розподіліть його рівномірно і через пару хвилин змийте водою.

Обсяг: 250 мл і 750 мл

Зроблено в Іспанії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
250 мл
1000 мл
Серія
Be Fabulous
Країна виробник
Іспанія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти