×

кондиціонери для пошкодженого волосся

Показати 1-20 з 50 товарів

Кондиціонери та бальзами для пошкодженого волосся

Часто ми стикаємося з тим, що частина наших клієнтів ігнорує існування кондиціонерів і бальзамів. Вони вважають їх абсолютно не потрібними і непотрібними продуктами. Але через деякий час, звертаючись до нас за консультацією, вони розповідають, що їх волосся стали сухі і ламаються на кінцях, і просять допомоги з вибором бальзаму для пошкодженого волосся. Але ж цього можна було уникнути, прислухайся вони до наших порад.

Тому ми завжди радимо використовувати шампунь для пошкодженного волосся і кондиціонер в комплексі.

Але коли волосся пошкоджені, то їх треба рятувати і як можна швидше.

Відновлювальний кондиціонер для волосся - принцип роботи

Такі засоби завжди будуть спрямовані на зміцнення і відновлення структури волосся. Основними компонентами в них виступають:

  • Кератин - він є будівельним матеріалом нашого волосся і нігтів. Коли волосся пошкоджені, природний кератин зруйнований, і щоб його відновити доводиться отримувати його ззовні. Він заповнює собою всі порожнечі всередині структури, підвищуючи її цілісність і однорідність.
  • Пантенол (Провітамін В5) - забезпечує глибоке зволоження, підвищуючи еластичність локонів, внаслідок чого вони менше ламаються.
  • Арганова олія - ​​джерело жирних омега кислот. Інтенсивно живить і зміцнює структуру пошкодженого волосся.

Наявність таких компонентів в кондиціонері для пошкодженого волосся робить його неймовірно ефективним. Але щоб повернути волосся до життя, всі ці компоненти повинні поміститися усередині них. І коли їм не вистачає там місця (а це трапляється досить часто), вони витісняють косметичні пігменти (з фарбованого волосся). Тому, якщо ваші пасма пофарбовані, і ви хочете зберегти свій колір, вибирайте засоби, які не зачіпають штучні пігменти.

Кондиціонер для пошкодженого волосся купити можна завжди, але краще не доводити своє волосся до пошкоджень.

Поради як зберегти здоров'я волосся

  1. При митті волосся не тріть їх, а лише масажуйте шкіру голови. Утворена піна, коли буде стікати по волоссю, очистить їх, а ваше завдання - очистити шкіру.
  2. Завжди використовуйте кондиціонер або бальзам після шампуню.
  3. При витиранню волосся рушником, легенько промокніть їх, не викручуйте волосся і не розтирайте їх. Найкраще використовувати рушник з мікрофібри або шовку, ці матеріали найменш травматичні для волосся.
  4. Якщо для укладання ви використовуєте електроприлади - застосовуйте термозахист.
  5. Розчісувати волосся потрібно правильно і правильною щіткою. Починайте процес розчісування з кінчиків і рухайтеся вгору.

Якщо дотримуватися цих простих порад, то необхідності в восстанавливающем бальзамі для волосся у вас не буде, а ваші локони будуть здоровими і красивими.

Читати далі

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти