×

кондиціонери для фарбованого волосся

Показати 1-20 з 35 товарів

Кондиціонери та бальзами для фарбованого волосся

Жодна дівчина в світі не повинна відмовлятися від використання кондиціонерів і бальзамів для волосся, особливо якщо у неї фарбоване волосся.

Кондиціонери для фарбованого волосся важливі також як і шампуні для фарбованого волосся. Два цих продукту нерозлучні і завжди допомагають один одному доглядати за вашими волоссям. Поки один очищає локони від забруднень і залишків укладань, другий живить, зволожує і захищає відтінок фарбованого волосся.

Коли ринок б'юті продуктів настільки широкий, як в нашій країні, завжди складно зробити вибір і знайти правильний засіб для домашнього догляду.

Кращі кондиціонери для фарбованого волосся

Ми зібрали ТОП 5 засобів для догляду за пофарбованими пасмами.

  1. Кондиціонер Lanza Trauma Treatment Restorative Conditioner. Він, одночасно, відновлює і захищає волосся від втрати кольору. Його склад збагачений спеціальними фірмовими компонентами, які допомагають захистити колір і продовжити його яскраве життя.
  2. Кондиціонер для фарбованого волосся Affinage. Він відмінно підійде пофарбованим волоссям, без особливих ушкоджень. Він містить фірмовий комплекс захисту кольору і UV-фільтри.
  3. Кондиціонер для Захисту Кольору GKhair Color Shield Conditioner. Створений на основі фірмової кератиновой системи, він допомагає зробити волосся сильніше, а їх відтінок яскравішим і насиченим.
  4. Кондиціонер для фарбованого волосся CHI Rose Hip Oil містить комплекс вітамінів і масло шипшини, які захищають колір, забезпечують зволоження і захист волосся.
  5. Кондиціонер антивимивання кольору Revlon Professional. Унікальний продукт, який фіксує косметичні пігменти всередині волосся, зберігаючи, таким чином, більш яскравий і насичений відтінок.

Крім звичайних кондиціонерів нерідко можна зустріти бальзами для волосся після фарбування. Вони є свого роду стабілізаторами кольору і використовуються тільки після процедури фарбування. Мало хто купує додому такі продукти, але, тим не менш, вони дуже важливі, особливо, якщо ви виконуєте фарбування самостійно.

Відмінності кондиціонерів і бальзамів

Бальзами для фарбованого волосся на відміну від кондиціонерів мають більш інтенсивну формулою. Зазвичай вони густіші і поживніші, в той час як кондиціонери - легші за своєю консистенцією і властивостями. Виходить, перші підійдуть власникам товстого і густого волосся, а другі - власникам тонкого. Тому враховуйте особливості свого волосся, перед тим як вирішите замовити кондиціонери для фарбованого волосся.

Читати далі

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти