×

Кондиціонер анти-вимивання кольору Revlon Professional

Подобається884
1 663,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 83,15 грн

Бренд:
Опис

Revlon Total Color Care Antifading Conditioner

Кондиціонер, що перешкоджає вимиванню кольору - це новий унікальний засіб, якиц, просто зобов'язан бути у кожної жінки, яка регулярно фарбує своє волосся. Продукти лінії Revlon Professional Total Color Care забезпечують висококласний професійний догляд, надійний захист і відновлення локонів в максимально короткий термін. Завдяки оптимально підібраним компонентам в складі, кондиціонер є багатофункціональним засобом і впливає на волосся відразу в декількох напрямках:

  • забезпечує кольору фарбованого волосся надійний захист від вимивання і вигорання, роблячи його більш яскравим і соковитим;
  • перешкоджає старінню структури волосся;
  • забезпечує волоссю і шкірі голови необхідне зволоження.

Завдяки комплексу новітніх полімерів в складі, кондиціонер чудово зберігає колір фарбованого волосся, захищаючи його від вимивання. Огортаючи кожен волосся тонкою плівкою, яка утримує кольоровий пігмент всередині нього, він дисциплінує волосся і надає йому акуратності. Екстракт журавлини - це найсильніший природний антиоксидант, який бореться з вільними радикалами і робить волосся більш сильним. Завдяки провітаміну В5, волосся отримує інтенсивне зволоження на найглибшому рівні.

Спосіб застосування: після миття волосся шампунем, нанесіть по всій довжині кондиціонер. Витримайте його на волоссі 2-3 хвилини після чого змийте великою кількістю води.

Обсяг: 750 мл

Виробництво: Іспанія

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пофарбоване
Об`єм
750 мл
Серія
Revlonissimo 45 day
Країна виробник
Іспанія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти