×

Віск для волосся Gkhair Shaping Wax

Подобається623
630,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 31,50 грн

Бренд:
Опис

Global Keratin Shaping Wax

Зберегти волосся красивим і здоровим можна навіть в несприятливих умовах навколишнього середовища. Сьогодні існують косметичні продукти, які здатні вберегти волосся від шкідливого впливу ультрафіолету, відновити, зміцнити і навіть дарувати йому нове життя.

Американські вчені в компанії Global Keratin вже більше 10 років працюють над тим, щоб кожна жінка змогла сказати: "Моє волосся - моя гордість". І за цей час їм вдалося добитися по-справжньому дивовижних результатів у створенні своєї косметики. Косметика Глобал Кератин навіть за одне застосування поверне життя навіть дуже пошкодженому волоссю.

Одним з найбільш популярних і ефективних засобів для укладки є віск Shaping Wax. Він стане незамінним помічником у створенні будь-якої зачіски. Нанесіть його на кінчики пальців - і надайте зачісці бажану форму. Ваше волосся моментально станє слухняним і виконає будь-яке ваше бажання.

Як і вся косметика Global Keratin віск Shaping Wax має в своєму складі лише натуральні інгредієнти, кератиновий комплекс, природні масла і мінірали. У комплексі вони надають доглядовий вплив на волосся, роблячи його гладким, слухняним і неймовірно блискучим.

Спосіб застосування: нанесіть трохи воску на кінчики пальців і вкладіть зачіску за допомогою рук. Віск має легку невагому текстуру і зовсім не обтяжує волосся.

Обсяг: 100 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Призначення продукта
Воск
Тип волосся
усі типи
Об`єм
100 мл
Серія
Стайлинг
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти