×

Омолоджуюча сироватка Revlon Professional Be Fabulous Daily Care Normal / Thick Anti Age Serum

Подобається398
747,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 37,35 грн

Бренд:
Опис

Revlon Professional Be Fabulous Daily Care Normal / Thick Anti Age Serum

Сироватка від Revlon Professional володіє антивіковим ефектом і призначена для додаткового догляду за нормальним і густим волоссям. Вона підкреслює природну красу локонів, надаючи їм розкішне сяйво. Текстура засобу доволі легка, за рахунок чого легко і рівномірно розподіляється по волоссю, моментально проникаючи в його структуру. У складі немає жирних олій і силіконів, тому сироватка не склеює і не обтяжує волосся.

Основним активним компонентом сироватки Be Fabulous є вітамін Е. Це найпотужніший вітамін з anti-age дією. Він пов'язує вільні радикали, сповільнюючи процес старіння. При цьому вітамін Е зберігає гнучкість і еластичність волосся, перешкоджає виникненню крихкості волосся і перетину його кінчиків.

Помічниками вітаміну Е в даному засобі є провітамін В5 і бетаїн. У комплексі вони роблять сильний вологоутримуючими вплив на волосся. Завдяки цьому, локони не тільки отримують необхідне зволоження, але і легко переносять щоденну укладку феном. При цьому, вони здобувають красивий м'який блиск і дивовижну шовковистість.

Спосіб застосування: невелику кількість сироватки нанесіть на всю довжину сухого чистого волосся. Можна використовувати як до, так і після укладання.

Обсяг: 80 мл

Зроблено в Іспанії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Призначення продукта
Кристаллы и сыворотки
Тип волосся
усі типи
Об`єм
80 мл
Серія
Be Fabulous
Країна виробник
Іспанія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти