×

Інтенсивний відновлюючий антивіковий бальзам для контуру очей Jurlique Nutri-Define Supreme Eye Contour Balm

Подобається66
3 276,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 163,80 грн

Бренд:
Опис

Jurlique Nutri-Define Supreme Eye Contour Balm

Бальзам Jurlique Nutri-Define був спеціально розроблений для догляду за ніжною шкірою області навколо очей, допомагаючи відновити і пом'якшити ознаки старіння. Він допомагає зберегти пружність вашої шкіри завдяки хріну, який освітлює і вирівнює тон шкіри, зменшити помітність темних кіл.

Вже через місяць використання ви будете насолоджуватися більш гладким і чітким контуром очей, надавши йому більш енергійний і підтягнутий вигляд. Потужні ботанічні інгредієнти впливають як на глибокі, так і на тонкі лінії.

Збагачений синіми водоростями, бальзам глибоко зволожує шкіру, допомагаючи позбутися ознак зневоднення і сухості і підвищуючи її еластичність.

Екстракт м'яти перцевої має заспокійливу дію, допомагає заспокоїти шкіру і захистити її від агресорів навколишнього середовища.

Зручний кульковий шпатель створює додаткове охолоджуюче відчуття, розслабляючи і освіжаючи шкіру навколо очей.

Спосіб застосування: Занурте верхню частину металевого шпателя в бальзам. За допомогою металевої кульки рівномірно розподіліть бальзам навколо очниці кожного ока. Ідеальна кількість - три точки внизу і дві точки над кожним оком. Починаючи з внутрішнього кута під оком, обережно проведіть металевою кулькою назовні вздовж кістки і назад. Повторіть. Проведіть металевою кулькою вгору під бровою. Обережно втисніть залишився бальзам в шкіру безіменним пальцем. Повторіть кроки 3-5 на іншому оці. Промийте шпатель в теплій мильній воді для наступного використання.

Обсяг: 15 мл

Зроблено в Австралії

Читати далі
Деталі товару
115200

Характеристики

Об`єм
15 мл
Тип шкіри
для зрілої
Серія
Nutri-Define
Країна виробник
Австралія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти