×

Шампунь-біом для нормальної та сухої шкіри голови Moremo Caffeine Biome Shampoo for Normal & Dry Scalp

Подобається62
999,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 49,95 грн

Бренд:
Опис

Moremo Caffeine Biome Shampoo for Normal & Dry Scalp

Одним з найважливіших факторів, що лежить в основі таких проблем шкіри голови, як випадання, лупа та жирність, є втрата балансу мікробіому шкіри. Цей шампунь призначений для регулювання балансу мікробіома за допомогою технології Moremo Anti-Hair Loss Triple Care.

Випадіння волосся починається зі шкіри, корені слабшають, волосся витончується і випадає. Lactococcus Ferment Lysate, Lactobacillus Ferment Lysate та Bifida Ferment Lysate, що входять до складу цього щампуню, допомагають кардинально вирішити проблему, балансуючи та зміцнюючи шкіру голови.

Кофеїн, екстракти кавових зерен і зеленого чаю сприяють росту волосся і зміцнюють їх коріння. 7 видів екстрактів коріння, таких як сукно, лотос і півонія, заспокоюють суху шкіру голови, видаляють омертвілі клітини, живлять і надають блиску. Амінокислоти вівса, пшениці, рису та сої є першим кроком у догляді за здоровим волоссям, забезпечуючи відновлення волосся. М'які компоненти, що очищають, на основі кокосу балансують стан шкіри голови і волосся, не порушуючи гідробаланс.

  • З Запатентовані інгредієнти для контролю над випадінням волосся
  • Баланс мікробіома
  • Освіження шкіри голови
  • Прискорення росту волосся
  • Зміцнення коренів
  • М'яке відлущування

Підходить для всіх типів волосся, має зміцнюючу та балансуючу дію, особливо на втомлене волосся з сухою/нормальною шкірою голови.

pH: 5,5

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість шампуню і помасажуйте шкіру голови і волосся, створюючи багату піну. Ретельно промийте теплою водою і при необхідності повторіть.

Обсяг: 500 мл

Зроблено в Південній Кореї

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
ослаблене
пошкоджене
сухе
Об`єм
500 мл
Країна виробник
Корея
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти