×

Шампунь-біом для жирної шкіри голови Moremo Caffeine Biome Shampoo For Oily Scalp

Подобається90
999,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 49,95 грн

Бренд:
Опис

Moremo Caffeine Biome Shampoo For Oily Scalp

Одним з найважливіших факторів, що лежить в основі таких проблем шкіри голови, як випадання, лупа та жирність, є втрата балансу мікробіому шкіри. Цей шампунь призначений для регулювання балансу мікробіома за допомогою технології Moremo Anti-Hair Loss Triple Care.

Випадіння волосся починається зі шкіри, корені слабшають, волосся витончується і випадає. Lactococcus Ferment Lysate, Lactobacillus Ferment Lysate та Bifida Ferment Lysate, що входять до складу цього щампуню, допомагають кардинально вирішити проблему, балансуючи та зміцнюючи шкіру голови.

Технологія Anti Sebum P, збагачена кофеїном, кавовими зернами, ментолом та саліциловою кислотою, забезпечують освіжаючий та охолодний догляд проти випадіння волосся, усуваючи надлишки шкірного сала на шкірі голови. Амінокислоти вівса, пшениці, рису та сої є першим кроком у догляді за здоровим волоссям, забезпечуючи відновлення волосся. М'які компоненти, що очищають, на основі кокосу балансують стан шкіри голови і волосся, не порушуючи гідробаланс.

  • З Запатентовані інгредієнти для контролю над випадінням волосся
  • Баланс мікробіома
  • Освіження шкіри голови
  • Прискорення росту волосся
  • Зміцнення коренів
  • М'яке відлущування

Цей шампунь підходить для всіх типів волосся, має зміцнюючу та балансуючу дію, особливо для втомленого волосся з жирною шкірою голови.

pH: 5,5

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість шампуню і помасажуйте шкіру голови і волосся, створюючи багату піну. Ретельно промийте теплою водою і при необхідності повторіть.

Обсяг: 500 мл

Зроблено в Південній Кореї

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
жирне
ослаблене
пошкоджене
Об`єм
500 мл
Країна виробник
Корея
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти