×

Термобраш NH Korea, 27 мм

Подобається936
933,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 46,65 грн

Бренд:
Опис

NH Korea Hot Iron Brush 27mm

Цей браш є повною копією японського брашінга YS Park Crazy Hot Iron Brush, який раніше був найпопулярнішою і найулюбленішою моделлю багатьох перукарів. Корейські технологи перейняли всі напрацювання і технології японських умільців, але при цьому їм вдалося знизити ціну гребінця, так як її виробництво проходить в Кореї, а не в Японії. Даний брашінг продуманий до дрібниць, завдяки чому працювати їм одне задоволення.

Барабан, на якому розташовані щетинки, виготовлений в два шари. Верхня його частина зроблена з медичного алюмінію і покрита турмаліном, а нижня - з дерева. Така будова дозволяє досягати ефекту плойки при сушінні або укладання волосся феном. Так як алюміній нагрівається до температури фена, а дерево служить термоізоляцією, зберігаючи температуру на верхньому шарі гребінця, волосся можна витягнути ідеально, так само можна і створити чіткі локони.

Щетина виконана з термостійкого нейлону і мікро частинок срібла. Завдяки цьому, вона володіє антибактеріальними властивостями і вбиває всі неприємні запахи.

Ручка Браша виготовлена ​​з натурального дерева і покрита карбоном. Це забезпечує дивовижну легкість і неймовірну стійкість до пошкоджень. Її незвичайна форма дозволяють легко і впевнено тримати гребінець в руці, а отвори забезпечують циркуляцію повітря, не дозволяючи ручці прилипати до долоні.

Дана модель стане не тільки відмінним інструментом в роботі майстра в салоні краси, а й невід'ємною частиною укладання волосся вдома.

Важливо! При сушінні волосся феном залишайте невеликий проміжок між соплом фена і брашем, це допоможе продовжити термін служби гребінця і зберегти здоров'я волосся.

Діаметр 27 мм

Щетина - термостійкий нейлон

Барабан - алюміній + дерево

Корпус - натуральне дерево

Зроблено в Кореї

Читати далі
Деталі товару
W126

Характеристики

Внешний диаметр
27 мм
Країна виробник
Корея
Огляди(1)
Загальний рейтинг
4
1 Огляд
Для каре ідеальний розмір. Щетина добре фіксує пасмо та дозволяє дуже добре випрямити волосся. Ручка трохи не зручна, сподіваюсь звикну до неї

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти