×

Термобраш NH Korea, 32 мм

Подобається432
1 099,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 54,95 грн

Бренд:
Опис

NH Korea Hot Iron Brush 32mm

Корейська браш за всіма своїми характеристиками є повною копією японського брашінга YS Park Crazy Hot Iron Brush. У ньому поєдналися всі напрацювання і технології японських умільців, при цьому ціна гребінця стала значно менше, так як її виробництво проходить в Кореї, а не в Японії. Тут продумано все до найдрібніших деталей, що забезпечує перукарям зручну і комфортну роботу.

Барабан, на якому розташовані щетинки, виготовлений з 2-х матеріалів - алюмінію зверху і натурального дерева всередині. Така конструкція дозволяє досягати ефекту плойки, так як алюміній нагрівається до температури фена, а дерево служить термоізоляцією, зберігаючи температуру на верхньому шарі гребінця. Турмалін, яким покритий алюміній, надає на волосся іонізуючу дію, знімаючи статику і запобігаючи сплутування волосся.

Щетина виготовлена ​​з термостійкого нейлону і мікро частинок срібла. Завдяки цьому, вона володіє антибактеріальними властивостями і вбиває всі неприємні запахи.

Ручка Браша виготовлена ​​з натурального дерева і покрита карбоном. Це забезпечує дивовижну легкість і неймовірну стійкість до пошкоджень. Її незвичайна форма дозволяютє легко і впевнено тримати гребінець в руці, а отвори забезпечують циркуляцію повітря, не дозволяючи ручці прилипати до долоні.

Дана модель стане не тільки відмінним інструментом в роботі майстра в салоні краси, а й невід'ємною частиною укладання волосся будинку.

Важливо! При сушінні волосся феном залишайте невеликий проміжок між соплом фена і брашем, це допоможе продовжити термін служби гребінця і зберегти здоров'я волосся.

Діаметр 32 мм

Щетина - термостійкий нейлон

Барабан - алюміній + дерево

Корпус - натуральне дерево

Зроблено в Кореї

Читати далі
Деталі товару
W127

Характеристики

Внешний диаметр
32 мм
Країна виробник
Корея
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти