×

Термобраш NH Korea, 38 мм

Подобається952
1 259,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 62,95 грн

Бренд:
Опис

NH Korea Hot Iron Brush 38mm

Термобрашинг корейського бренду дуже схожий на улюблену модель багатьох майстрів YS Park - Hot Iron Brush. При цьому його схожість не тільки візуальна, а й функціональна.

Корпус брашінга виготовлений з двох матеріалів - медичного алюмінію зверху і натурального дерева всередині. Така конструкція дозволяє досягти ефекту плойки, так як алюміній нагрівається до температури фена, а дерево служить термоізоляцією. Верхній шар гребінця покритий турмаліном, який надає на волосся іонізуючій вплив, не дозволяючи волоссю електризуватися і надаючи йому блиск.

Щетина Браша виконана з термостійкого нейлону з додаванням срібла. Таке поєднання матеріалів, дозволило створити антибактеріальну щетину, яка не утримує запахи і вбиває мікробів. Адже це дуже важливо при виборі перукарського аксесуара.

Ручка Hot Iron Brush виготовлена ​​з натурального дерева і покрита карбоном. Це забезпечує дивовижну легкість і неймовірну стійкість до пошкоджень. Незвичайна форма ручки і отвори дозволяють легко і впевнено тримати гребінець в руці. Отвори не дозволяють ручці прилипати до долоні, що робить процес роботи дуже приємним і комфортним.

Дана модель стане не тільки відмінним інструментом в роботі майстра в салоні краси, а й невід'ємною частиною укладання волосся будинку.

Важливо! При сушінні волосся феном залишайте невеликий проміжок між соплом фена і брашем, це допоможе продовжити термін служби гребінця і зберегти здоров'я волосся.

Діаметр 38 мм

Щетина - термостійкий нейлон

Барабан - алюміній + дерево

Корпус - натуральне дерево

Зроблено в Кореї

Читати далі
Деталі товару
W128

Характеристики

Внешний диаметр
38 мм
Країна виробник
Корея
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Работаю таким уже несколько месяцев. Очень довольно. Им легко укладывать вьющиеся волосы. Щетина хорошо держит прядь

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти