×

Щітка Стайлер Y.S. Park DB26

Подобається148
1 350,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 67,50 грн

Бренд:
Опис

Y.S.Park DB26 Dragon Air Brush

Перша в світі щітка, що поєднує в собі функції круглого брашінга і щітки! Завдяки особливій будові щетини, вона дає можливість легко піднімати волосся біля кореня. Таким чином, за допомогою гребінця YS Park db26 можна одночасно надавати волоссю обсяг біля кореня і витягати їх по довжині.

Зубчики гребінця зроблені з имидо-пластика, який легко витримує температуру до 220 С, і антистатичного нейлону, який запобігає електризації волосся. Кожен зубчик на кінці має округлий наконечник, але при цьому він не посаджений окремо, як у більшості гребінців, а є невід'ємною частиною самої щетинки. Завдяки такій будові, волосся не чіпляються за кінці гребінця, а плавно проходять крізь неї.

Сама щетина досить м'яка, вона не дряпає шкіру голови і не викликає хворобливих відчуттів при розчісуванні. Підстава, де розташовані щетинки, виконано досить незвично. Воно має шестикутну форму, на якій в 11 рядів розташовані зубці. Така конструкція дозволяє надійно утримувати пасмо волосся в натягу і зменшувати необхідний час сушіння. 124 вентиляційних отворів дозволяють великому потоку повітря проходити крізь них, не перегріваючи локони.

Під основою з щетиною японські фахівці Y.S.PARK розмістили спеціальну антистатичну прокладку, яка не дозволяє волоссю електризуватися.

Ще однією дивовижною особливістю гребінця Dragon Air Стала можливість надягати і знімати її внутрішню частину. Так, надівши внутрішню частину гребінця, ви забезпечите максимально сильний натяг пасма. Знявши - зробите гребінець м'якшим, що відмінно підійде для розчісування волосся протягом дня.

Щетина: пластик имидо і нейлон

Ширина: 64 мм

Товщина: 47 мм

Довжина: 227 мм

Вага: 118 грам

Зроблено в Японії

Читати далі
Деталі товару
db26

Характеристики

Країна виробник
Японія

Спеціальні посилання

ean13
4981104357480
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти