×

Резиночка Invisibobble Kids Princess Sparkie

Подобається992
149,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 7,45 грн

Бренд:
Опис

Invisibobble Kids Princess Sparkie

Invisibobble Kids допоможе Вашій принцесі розпрощатися зі сплутаним волоссям і взєрошеними косичками.

У далекому-далекому чарівному королівстві фея по імені Чарівна Веселка зустріла прекрасну принцесу Спаркл. Вони відразу стали кращими подругами, їм було легко і цікаво разом. Подруги вирішили поділитися своїм щастям з усім світом - за допомогою магічної сили вони огорнули планету в хмару з блискіток і чарівного пилу Invisibobble. Так і з'явилися нові резиночки в Invisibobble® Kids, створені спеціально для дітей і тих, хто вірить в чудеса!

Зменшена на суму, в порівнянні з моделлю ORIGINAL, резіночка Кідс спіралевидної форми, забезпечує надійну фіксацію волосся. Вона дуже комфортна при тривалому носінні і легко знімається, що робить її ідеальним інструментом для створення зачісок різної складності для дітей.

З резиночками Iinvisibobble Kids збуваються дитячі мрії: можна стати принцесою, зібравши локони в секретну корону з резинкою Princess Sparkle, або перетворитися в чарівну фею, додавши в образ трохи чарівного пилу з Magic Rainbow.

Лайфхак від виробника: якщо резіночка починає втрачати свою форму, помістіть її в гарячу воду і вона поверне свій первісний розмір всього за пару секунд.

Комплект: 3 штуки

Колір: прозорий з блискітками

Вироблено в Німеччині

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Серія
Kids
Країна виробник
Німеччина
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти